Acties

Ben je benieuwd naar welke acties er op dit moment lopen?

Facebook acties

Regelmatig post ik een bijzondere actie via Facebook. Wil jij deze ook binnenkrijgen? Like dan de Facebookpagina van babypraktijk Ilse hier
Facebookactie: 5 Juni t/m 19 Juni 2016!
Like mijn pagina en maak kans op een cursus Babymassage t.w.v. 90 euro!

Gratis Baby- en Peuterzwemmen Proefles

Wil je een keer meedoen om te kijken of baby- en peuterzwemmen iets voor jullie is? Kom dan gratis een proefles volgen en beslis daarna of je je wilt inschrijven. Meld je aan via het inschrijfformulier baby- en peuterzwemmen

Babymassageolie via zwangerschapsyoga Studio Saffrie

Als je een cursus zwangerschapsyoga hebt gevolgd bij studio Saffrie in Veldhoven, krijg je een tegoedbon die je bij mij kunt inwisselen voor een flesje babymassageolie t.w.v. E7,50.

Overige acties

Het komt voor dat ik een speciale aanbieding op mijn website plaats. Deze vind je dan bij het inschrijfformulier bij de cursusdata.

Agenda

Agenda Babymassage

(Kan je een les niet? Vraag naar een inhaalmogelijkheid)

BABYMASSAGE MAANDAG
10 April 2017: Tijd 09.30 uur
(3 plaatsen vrij)

BABYMASSAGE WOENSDAG:
12 April 2017 : Tijd: 09.30 uur
(alle plaatsen vrij)

BABYMASSAGE VRIJDAG:
14 April 2017, Tijd 09.30 uur
(4 plaatsen vrij)

BABYMASSAGE DONDERDAG:
11 Mei 2017: Tijd 09.30 uur
(alle plaatsen vrij)

Inschrijven Babymassage

Ga naar het inschrijf formulier

Inschrijven Workshop Babytaal

Ga naar het inschrijf formulier

Inschrijven Baby- en Peuterzwemmen

Ga naar het inschrijf formulier

Babymassage

Samen met je kindje genieten. Via de shantala massage methode, bouw je een bijzondere band op met je baby. Het helpt ook bij darmkrampjes en het kalmeren van huilbaby’s.

lees meer…

Babyzwemmen

Spetter spet, samen maak je pret. Wat is er nu leuker dan samen met je kindje plezier te maken in het water. Maak je kleintje vertrouwd met water en stimuleer de ontwikkeling.

lees meer…

Babytaal

Herken het huiltje. Wist je dat baby’s konden praten? Met hun huiltjes en kreetjes proberen ze je wat duidelijk te maken. Leer je kindje beter te begrijpen met de cursus babytaal.

lees meer…

Begeleiding

Babypraktijk Ilse biedt persoonlijke begeleiding. Zowel voor professionals als bij mensen thuis. Kun je advies gebruiken, of wil je meer vakkennis? Dan kom ik je helpen.

lees meer…

Onze dochter genoot van de massages en ik gebruik ze nu nog. Daarnaast geniet ze iedere week van het baby/peuter zwemmen. Echt geweldig!!!!

Evelyne van der Ven

mama

Super gave cursus babymassage. Nu, 8 jaar later, gebruik ik nog steeds de cd en de technieken bij onze dochter. En Ilse is een kanjer!

Patricia Jaspers - Jansen

mama

Ja, ik wil graag meer weten...

contact