Baby- en peuterzwemmen

 

Welkom bij Baby/ peuterzwemmen bij Ilse.

Wat is er nu leuker dan  samen met je kindje plezier maken in het water. Ik nodig je van harte uit om eens een gratis proefles bij te wonen en daarna als het je bevalt je in te schrijven voor deze zwemlessen.

Baby- en peuterzwemmen is bedoeld voor kinderen vanaf ongeveer 3 maanden tot 4 jaar. Wanneer ze de leeftijd van 3 maanden hebben zijn ze vrij om lekker te komen zwemmen. Mijn zwemlessen zijn erop gericht om het kind centraal te stellen. Er word niets gedaan om het kind te dwingen maar alles in overleg met het het kind, en dan met u!! Zo word er vanaf baby tot aan kleuter stap voor stap gewerkt om jullie kindjes watervrij te maken en zwemfan voor het leven. Plezier staat centraal en ieder kind op zijn eigen tempo. Als jullie met je kindje met veel zin naar mijn zwemlessen komt en is mijn dag al geslaagd.

 

Wat doe je met baby / peuterzwemmen?    

Stap voor stap worden de kleintjes met oefeningen, liedjes en spelletjes vertrouwd gemaakt met het water. In het water zíjn is al een hele belevenis! Spetteren en spatteren, kopje onder of gewoon water over je hoofdje en kijken onder water, vrij kunnen bewegen, springen vanaf de kant en vanuit het water op de kant klauteren, glijden van een mat/glijbaan: dát is baby / peuter zwemmen. Dit alles met heel veel verschillend spelmateriaal en het gebruik maken van Thema’s zoals: kikkerlessen, eendjes lessen, zomer lessen, strandbal lessen, high tea lessen, poppen lessen, kerst lessen, ja er is zelfs een voetballes. Ik probeer elke keer weer mezelf uit te dagen om nieuwe leuke ideeen voor de lessen te bedenken.

 

Welk zwembad?

Zwembad Beekdal in Vessem is het zwembad waar ik les geef. Het is een klein, intiem maar vooral schoon zwembad met warm water van 32 graden en een grote omkleedruimte met aankleedkussens.  Zwembad Beekdal is gelegen aan Putterstraat 10 in Vessem.

 

Cursusinformatie

Dagen, Tijden en kosten vind je bij cursusinformatie

Inschrijven Babyzwemmen

Agenda

Agenda Babymassage


Kan je een les niet komen? Vraag naar een inhaalmogelijkheid.

BABYMASSAGE VRIJDAG:
Start 29 Juni 2018 Tijd 09.30 uur
(nog 1 plaats vrij)

BABYMASSAGE MAANDAG
Start 6 Aug 2018
 Tijd 09:30 uur

BABYMASSAGE WOENSDAG:
Start 8 aug 2018 Tijd: 09.30 uur

BABYMASSAGE DONDERDAG:
Start 9 Aug 2018
 Tijd 09:30 uur

 

Tijden Babyzwemmen

Woensdag:

Groep 1: 16:50u - 17:20u (tot 1,5 jaar)
Groep 2: 17:25u - 17:55u (tot 2 jaar)
Groep 3: 18:00u - 18:30u (1,5 - 4 jaar)

Zaterdag:

Groep 1: 14:20u - 14:50u (tot 1,5 jaar)
Groep 2: 14:55u - 15:25u (tot 2 jaar)
Groep 3: 15:30u - 16:00u (1,5 - 4 jaar)

Agenda Babytaal

Workshop Dunstan Babytaal!
Op aanvraag wanneer jij kan!
Meld je nu aan op : 06-13806345

           

Babymassage

Samen met je kindje genieten. Via de shantala massage methode, bouw je een bijzondere band op met je baby. Het helpt ook bij darmkrampjes en het kalmeren van huilbaby's.

lees meer...

Babyzwemmen

Spetter spet, samen maak je pret. Wat is er nu leuker dan samen met je kindje plezier te maken in het water. Maak je kleintje vertrouwd met water en stimuleer de ontwikkeling.

lees meer...

Babytaal

Herken het huiltje. Wist je dat baby's konden praten? Met hun huiltjes en kreetjes proberen ze je wat duidelijk te maken. Leer je kindje beter te begrijpen met de cursus babytaal.

lees meer...

Begeleiding

Babypraktijk Ilse biedt persoonlijke begeleiding. Zowel voor professionals als bij mensen thuis. Kun je advies gebruiken, of wil je meer vakkennis? Dan kom ik je helpen.

lees meer...

Onze dochter genoot van de massages en ik gebruik ze nu nog. Daarnaast geniet ze iedere week van het baby/peuter zwemmen. Echt geweldig!!!!

Evelyne van der Helm

mama

Super gave cursus babymassage. Nu, 8 jaar later, gebruik ik nog steeds de cd en de technieken bij onze dochter. En Ilse is een kanjer!

Patricia Jaspers - Jansen

mama

Ja, ik wil graag meer weten...